torsdag 15 mars 2012

Paket

Idag innan jag åkte till skolan så plingade det på en budbärare(heter det så? :O xD). Han hade ett paket till min mamma men eftersom att det bara var jag hemma så fick jag skriva under att jag tagit emot paketet.
Eftersom att det är till min mamma och inte mig så kan jag ju inte öppna paketet men jag misstänker starkt att det är min väska som annlänt! :D Med tanke på att det står att det är YesStyle som skäppat paketet så tror jag så.
JAG VILL ÖPPNA O SE!!! Men jag måste vänta på att mamma kommer hem :(





Annyeong~!

söndag 11 mars 2012

Onew

Nyligen hittade jag en ny kärlek för SHINee's Onew.
Jag har alltid tyckt att han är gullig men för inte så länge sen blev en kompis väldigt intresserad av SHINee vilket ledde till att jag var tvungen att hitta info osv för att sedan föra det vidare till henne. Av någon anledning kan hon inte leta själv utan jag måste gört åt henne, något som jag egentligen inte har ngt emot eftersom att jag får veta massa kul grejer på samma gång xD

Mitt info sökande ledde till att jag kollade på massa klipp och läste massa fanfics med SHINee. Oavsett vem som har vart huvudrollen har Onew stått ut. Älskar verkligen hans personlighet.
När jag sedan hittade bilden nedan blev han perfekt i mina ögon!


Älskar hans klumpighet xD


Så gullig! x3


Många säger att Jjongs röst är bäst i SHINee men jag 
föredrar helt ärligt Onew, jag menar LYSSNA bara! :O


Annyeong~!